OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

05.09.2024 42

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına başlamanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimize Eğitim-Öğretim yılının ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin hayırlı olmasını diliyorum.

 

Sevgili Öğrenciler; başarı, birden çok faktöre bağlı olarak ulaşılabilen bir olgudur. Başarıya ulaşmada; sorumluluk duyma, planlı çalışma, kararlı olma ve kendine güvenme başarının olmazsa olmazlarıdır. Sizler başarılı oldukça, bizler de mutlu ve huzurlu olacak, geleceğimize güvenle bakacağız.

 

Değerli Öğretmenlerimiz; bu süreçte eğitimimizin temel taşı olan sizlerin, öğrencilerimizin yetişmesinde yapacağınız fedakârlıklardan asla şüphemiz yoktur. Milletimizin geçmişinde ve bugününde sizlerin birikimi, emeği ve izi olduğunun idrakindeyiz. Ülkemizin geleceği sizin şefkat dolu yüreğinizdedir.

 

Saygıdeğer Velilerimiz, özlediğimiz, hedeflediğimiz okul; öğrenmeyi sevdiren, düşünen, araştıran, sorgulayan, bilgiyi kullanan, kendisiyle ve çevresiyle barışık öğrenciler yetiştiren okuldur. Eğitimin başladığı yer ailedir. Anne-baba çocuğun eğitimi konusunda öğretmen ve yöneticilerle sürekli iletişim halinde olmalıdır.

 

Bu duygularla, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılar diliyor, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyor, sevgi saygı ve selamlarımı sunuyorum.

 

Sami AKTAŞ

Okul Müdürü

İLETİŞİM

Adres:
GÜZELOBA MAH. 2160 SK. GÜZELOBA İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ GUZELOBA İLKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 4 MURATPAŞA / ANTALYA


Telefon
(242) 349 0056


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın