DOYASIYA EĞLENCE, KIYASIYA REKABET PROJESİNDE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

29.03.2024 32

Antalya'da okulumuzun kuruculuğunu yürüttüğü Unlimited Fun, Brisk Competition projesinde Öğrenci Webinarı gerçekleştirildi. Ülkemizden;  Ankara, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Mersin, Osmaniye illeri ile Makedonya'dan Demirkapıja ve Veles illerini temsil eden 100'ün üzerinde öğrenci çevrimiçi olarak bir araya geldi. Okul saatleri içinde gerçekleşen buluşmada, öğrenciler kendilerini tanıttı ve projede yer aldıkları için mutluluklarını dile getirdiler. Birbirlerinin eğitim öğretim ortamlarını gören, proje ile ilgili fikirlerini paylaşan öğrencilerimiz için güzel bir hareketlilik oldu. Öğretmenimiz Düriye ER'i, proje üyesi öğrencilerimizi ve destek veren velilerimizi kutluyoruz.

Adres:
GÜZELOBA MAH. 2160 SK. GÜZELOBA İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ GUZELOBA İLKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 4 MURATPAŞA / ANTALYA